Coaching

Coaching

Lurer du på om coaching kunne vært noe for deg, og om jeg er rett coach for deg?
Dette er mine spesialområder og kan du kjenne deg igjen i ett eller flere av punktene så har vi antageligvis noe å snakke om:

-Hvis ditt høyeste ønske er å «få fred i sjela» – da er jeg rett coach for deg. Angst er noe jeg har dypstudert og virkelig erfart selv.

-Overvekt. Tror du at du er svak eller lite disiplinert fordi du ikke klarer å gå ned i vekt, eller gjentatte ganger «failer på diett»? Vel tro om igjen, det er mye dypere enn det. Jeg kan coache deg så du får forløst de underliggende årsakene til alt hva dette handler om, men du må dedikere deg til at dette er viktig nok for deg.

– Søvnproblemer/insomnia. Jeg slet med innsovning/søvn i mange år selv, og jeg vet hvor utrolig vondt og utrolig hemmende dette er for egen utvikling. For meg er det ikke ett tema lenger. Du kan fint gå å legge deg og sovne inne 15-20 min i fred og ro, og jeg kan hjelpe deg dit.

-Hvis du innerst inn VET at du kan få til mye mer enn det du akkurat nå i øyeblikket gjør, men har ett eller annet som du ikke klarer nøste deg ut av – jeg fremmer MOT og frigjøring, slik har jeg selv løsrevet meg fra mange ting som hemmet meg i å være den beste versjonen av meg selv. Jeg kan hjelpe deg å bli tøff nok til å ta neste steg. Hva skal til for at du i større grad kan drite mer i hva andre mener og bli mer fri? Dette elsker jeg å jobbe med.

– Du er sensitiv, du føler på deg hva andre føler og er i sterk kontakt med magefølelsen din. Du lurer på om det er «deg det er noe galt med», eller hvorfor du reagerer som du gjør i sosiale sammenhenger. Jeg har selv hatt sosial angst i mange år. Det har jeg ikke lenger, jeg vet godt hva dette handler om.

– Karriere – Jeg har hjulpet veldig mange få klarhet i hvilket studie dem skal velge eller hvilken jobb de skal søke. Eller om det er rett å søke ny jobb eller ikke.

Klikk her for en uforpliktende og gratis kartleggingssamtale.

Gjennom studietiden har jeg selv blant annet fått coaching på:

  Bearbeidet traumer fra fortiden (Her er det flere)
  Prestasjonsangst
  Elementer av sosial angst
  Strukturere hverdagen
  Hvordan klare slippe noen mennesker fra livet mitt
  Hvordan sette grenser for meg selv i forhold til vanskelige situasjoner
  Trening, kosthold, mitt forhold til mat

  Andre eksempler på hva man kan coaches på kan være:

  • Idrettsutøvere som vil prestere
  • Du ønsker å skifte karriere, men vet ikke hva du skal gjøre eller hvordan du skal komme deg dit
  • Du opplever utfordringer i nære relasjoner
  • Du ønsker å forbedre dine ferdigheter på ønskede områder
  • Du har utfordringer som stress, angst, nedstemthet, søvnvansker, hendelser i fortiden som holder deg tilbake
  • Du vil finne din «lifepurpose»

  Klikk her for en uforpliktende og gratis kartleggingssamtale.
  Se gjerne video under her for mer info, men skru opp lyden for den ble spilt inn veldig spontant uten mikrofon 🙂

  Hva er coaching?