Tjen penger med meg

Er du opptatt av helse og ser etter mer inntekt? Jeg er distributør i Rain INT. og jobber selvstendig og i team der.

Rain produserer frønæring, og i disse små smoothieposene er det gull! Et frø inneholder opptil 30 ganger næringsverdien som planten eller grønnsaken. Å spise næringstett mat vet vi alle er bra, og dette tilskuddet har noen fabelaktige healinghistorier fra mennesker som har brukt de en stund. Frønæring er mat, konsentrert mat som hjelper kroppen i å hjelpe seg selv. Jeg kan nevne noen effekter av frønæring her:

  • Fra utslitt til energi
  • Overskudd
  • Livsglede
  • En kropp som tåler mye mer
  • 10 år+ med diverse plager relatert til hodet – BORTE
  • Økt kondisjon pga. økt oksygenopptak i lunger
  • Forbedring i pusten – Redusert bruk av lindrende preparater
  • “Jeg blir aldri syk lenger”
  • “Jeg har bedre konsentrasjon og fokus”
  • “Min far har hatt fantastiske resultater med frønæring i forhold til sitt funksjonsnivå etter nevrodegenerative forandringer. Før satt han bare i stolen og forfalt, nå trener han og er har en totalt forandret hverdag”

Jeg distribuerer disse fordi det står sterkt sammen med mine verdier – Jeg vil hjelpe andre, jeg vil skape god helse, jeg elsker kroppen min og vil kun gi den det beste av det beste. Å se transformasjon hos andre er veldig givende, og gir så mye glede.

Klikk her for å høre om muligheten til å tjene penger gjennom nettverk.

Målet bør aldri være å kun tjene penger, da kan man jobbe innenfor finans. Man må jobbe fra hjertet og om du har mål som meg; Om å hjelpe andre, er lidenskapelig opptatt av god helse og vil dele dette så kan det å jobbe i Rain være noe for deg. Hva er inntekten? Alt fra 160 kr til 100 000kr I uken. I nettverk har man i teorien uendelige inntektsmuligheter, men det kommer selvfølgelig an på hvor mye tid og energi du er villig til å legge i det, som med alt annet. Har du sett reklamen av det gamle ekteparet på tv`n som holder rundt hverandre og vasker en bil? Sånn er det med business også, det du gir tid, energi og fokus til; Det varer og blir til gull.

Her er litt info om produktene:

 

Soul er “flaggskipet” eller det opprinnelige produktet til Rain med frønæring. Det ble skapt av leger og forskere som behandlet svært syke barn, som ikke klarte å få i seg næring på sykehuset. Målet var å gi dem tilskudd som var ekstremt næringstett på lettest mulig måte. Resultatene på barna var slående og derfor ble frønæringen videreutviklet slik at verden kunne få oppleve de samme helsefordelene også.

 

Noen av produktene til Rain.

For å høre hva jeg mener nettverk er og hvordan du kan være med å tjene penger, klikk her.

Høres dette spennende ut? Kanskje vi skal jobbe sammen? Du vil få full opplæring, masse gratis coaching og et team av positive helsebevisste mennesker. Ta kontakt og skriv “frønæring” i emnefeltet.

Vil du vite mer og lese mer om produktene eller kanskje bestille til deg selv? Klikk her