Tvillingsjeler: Hvordan føles det når det nærmer seg slutten av separasjonsfasen? (Når det nærmer seg union)

Hei!

Jeg fikk dette spørsmålet av en jente som hadde sett den andre videoen jeg har på youtube om reisen mellom tvillingsjeler, du kan se den her.

Men wow, jeg hører om fler og fler som er med på denne reisen om dagen, er det ikke kult? Selv om ingen har lik reise, så er det likevel ofte at det er visse ting som går igjen. Når jeg var i seprasjonsfasen så opplevde jeg den egentlig «helt etter boka». Dvs. det er ikke mye informasjon på norsk, men du kan lese deg grønn og rød på engelsk om du googler litt. Og hva jeg følte ser jeg mange andre også har opplevd.

Når vi er fysisk separert (man er jo egentlig aldri separert i 5D) så er det stort sett bare en ting som står i hodet vårt og det er vår tvillingsjel – NÅR skjer det?

Du kan høre jeg forteller om min reise under:

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.