Hvordan bruke egne barn til selvutvikling? – Perspektiv

Bilde lisensiert fra Adobe.

Vi får de barna vi trenger heter det seg og jeg ble veldig bevisst på dette: Det vi sier til andre mennesker er gjerne det vi trenger å høre selv. Og hvem prosjekterer vi mer av oss selv på enn våre egne barn? Hør hva jeg ble klar over etter jeg «hørte meg selv», kanskje du kan kjenne deg igjen?

2 Comments

  • Anette A. Posted 15/06/2017 11:39

    Spennende video 🙂 Du har så fine vinklinger og tanker om temaer. Morsomt å følge deg!

    • Ragnhild Sæter Posted 15/06/2017 18:12

      Takk for det Anette 😀 Jeg liker å snakke om litt forskjellig, så hyggelig, hyggelig 🙂

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.