Om meg

Jeg står for frigjøring

Stop fighting and start living

Jeg heter Ragnhild Sæter

Jeg er sykepleier i bunn, men også sertifisert Leadership By Heart coach. I tillegg har jeg Basic DNA i ThetaHealing, og Advandced DNA Thetahealing sertifisering. Min erfaring med sykepleie, anatomi og fysiologi i kombinasjon med mine andre studier gjør at jeg ser helheten i mennesker. Nå i 2021 tar jeg meg også yogalærerutdannelse, med fokus på Yin & Hatha yoga. Jeg kan hjelpe deg uansett hvor du er, hvem du er og hva du har vært i gjennom, men du må kjenne at vi har en kjemi. Jeg har en dyp forståelse for sjelens reise og bruker min naturlige intuitive evne til å lese deg og føle deg, slik at jeg kan hjelpe deg til neste nivå. I tillegg har jeg begynt på hva jeg anser å være min mastergrad; Jeg studerer noe som heter Mind, Body & Nutrition coaching. Her spesialiserer jeg meg i dybden på spising, selvbilde, slanking, overvekt, alle typer spiseforstyrrelser og rotårsaken bak våre antatte spiseproblemer. Våre kropper snakker til oss, men lytter vi?

Gjennom mitt nå 37 år lange liv har jeg sett, erfart og fått kjent på ekstremt mye emosjonell, fysisk og psykisk smerte, men så våknet jeg opp til ett helt nytt liv som jeg ikke kan beskrive som noe annet en fantastisk fint. Jeg bruker mine naturlig intuitive evner når jeg coacher og healer.

Jeg har en visjon om at vi alle kan leve i kjærlighet. Kjærlighet til oss selv og til hverandre. Men før vi kan leve livet med full glede og gi kjærlighet til hverandre rett fra hjertet må vi ha kjærlighet til oss selv. Og hvordan får vi det? Gjennom ærlighet, ren ekte ærlighet til oss selv. Herfra er alt mulig. Jeg har en grunnleggende tro på at alle mennesker gjør så godt de kan til en hver tid, alle. Gjennom bloggen min snakker jeg om alt mulig rart, men mye om hva som hindrer oss i å leve livet fullt ut og forslag til hvordan man kan løsrive seg.

Jeg ønsker for alle at dem kan innse sitt fulle potensiale og skape drømmene sine, og anser det som min livsoppgave å hjelpe andre forstå dette.

Ønsker du en gratis samtale med meg?

Kontakt meg