Om meg

Jeg er sykepleier i bunn og har flere tilleggsutdannelser.

  • Sertifisert Leadership By heart coach
  • Sertifisert yogalærer i Yin- og Hathayoga
  • Sertifisert Mind, Body & Nutrtionscoach gjennom the institute for the psychology of eating
  • Basic & Advanced kurs i Thetahealing
  • Basic Energyhealing kurs

Jeg er likevel veldig fan av sitatet som du kan se på introen i de fleste youtube-videoene mine: Don`t confuse education with intelligence. Livserfaring som gjør at vi øker vår egen bevissthet er hva jeg kaller visdom. Gjennom smerte og utfordringer så vokser vi og blir visere.

Gjennom mitt 39 år lange liv har jeg sett, erfart og fått kjent på ekstremt mye emosjonell, fysisk og psykisk smerte, men så lærte jeg meg å bli glad i meg selv og livet ble veldig mye bedre. Jeg bruker mine naturlig intuitive evner når jeg coacher.

Jeg har en visjon om at vi alle kan finne gleden og kjærligheten inne i oss selv. Kjærlighet til oss selv og til hverandre. Men før vi kan leve livet med full glede og gi kjærlighet til hverandre må vi ha kjærlighet til oss selv.

Og hvordan får vi det? Gjennom ærlighet, ren ekte ærlighet til oss selv. Vi må starte med ærlighet. Og hvis vi gjør det så kan vi fort se at vi kanskje også lyver til oss selv. Jeg gjorde det. Men det gjør jeg ikke nå lenger. Hvorfor ikke? Fordi å møte alt FACE ON gir alltid de største fordelene på lang sikt. Å slutte skyve ting under teppet er alfa omega. Det er verdt det.

Jeg har to barn og bor i Ringsaker. Tar i mot kunder på telefon, videochat og på kontoret. Hva enn du føler er best.

Jeg ønsker for alle at dem kan innse sitt fulle potensiale og skape drømmene sine, og anser det som min livsoppgave å hjelpe andre forstå dette.