Mine tjenester og priser

Tjenester

 

For å holde deg oppdatert på tilbud og få merverdi ift. hva jeg deler av gratis coaching følg meg på Instagram hvor jeg er mest aktiv her.

Jeg har også en Facebook-side du kan følge her.

Coaching er min hovedtjeneste du kan lese mer om nedenfor. Jeg tilbyr også yoga lokalt i Ringsaker omegn, samt reading og fjernhealing.

Readings

Jeg har tilbud akkurat nå:

En reading foregår enten over videoanrop på What`s app, messenger eller ved oppmøte på mitt kontor. I en reading bruker jeg mine klarsynte evner til å koble meg på deg og kan få opp ting fra livet ditt som er signifikant for deg her og nå. Dette kan være relevant for at du skal kunne se deg selv bedre og få innsikter i hva som holder deg tilbake. Du vil også få konkrete råd om valg for fremtiden. Pris 600 kr for 30 minutter. Ta kontakt med meg på What`s app her:

QR kode - What`s app

 

Fjernhealing – Få healing til en spesifikk ting du ønsker eller generelt healing for balansering av dine energier for mer styrke og vitalitet. Jeg bruker Thetahealing tekniker og energihealing.

Pris: 400 kr for 30 minutter arbeidstid, med skriftlig tilbakemelding etter timen.

 

 

 

Coaching

Tilbys i noen tilfeller som enkelttime, men som regel trenger vi litt mer tid for å kunne skape varige endringer. Mange av oss har levd et liv med mye motstand, og hatt emosjonelle, psykiske og fysiske smerter i mange år. Noe kan løses på kortere tid, mens andre ting krever at vi går mer i dybden. Derfor selges coaching oftest i pakker. Etter vi har hatt en kartleggingssamtale vil jeg anbefale deg en pakke om jeg føler at jeg kan hjelpe deg.

Første coachingtime er alltid 75 minutter, deretter er påfølgende timer 60 minutter. Kan kun kjøpes etter gratis kartleggingssamtale.

Pakker og priser:

1 time 75 minutter – 1400 kr

Coachingpakker/forløp:

3 timer og privat oppfølging i 5 uker – 3800 kr 

5 timer og privat oppfølging i 7 uker -5900 kr 

7 timer og privat oppfølging i 9 uker – 7800 kr

10 timer og privat oppføging i 12 uker/3 måneder – 10300 kr

Du kan dele opp betalingen 2 eller 3 avdrag ved behov. Er du ufør eller går på AAP? Da får du 15 % avslag på alle priser.

 

Privat oppfølging betyr at du har direkte kontakt med meg på e-post eller what`s app gjennom de ukene du har kjøpt et coachingforløp. Jeg svarer deg som regel samme dag, eller så fort jeg har mulighet. Du kan be om tips og råd. Fortelle om hva som skjer i livet ditt og få støtte til og håndtere det som dukker opp.

 

 

Hvis du kjenner at du er nyskjerrig på coaching så kan du be om en gratis kartleggings-samtale her.

 

Hva er områder andre har fått coaching gjennom meg til?

 

– Stress, stress, stress! Vi alle har det.

– Vanskelig barndom

– Traumebehandling ift. overgrep

– Selvtillit

-Kjærlighet

– Angst

– Skam

– Måloppnåelse

-Overvekt

-Selvbilde/kroppsbilde

-Overspising/Fråtsing

-Kronisk slanking/diett uten ønsket effekt eller med stor mengde stress

Hvis du tenker at coaching ift. spisevaner er noe du vil ha, merk kommentarfeltet med “ernæringscoaching” i kontaktskjema her. 

Les mer om hva Coaching kan gjøre for deg her.