Nå nærmer det seg snart publisering!

Egentlig skulle jeg ha vært i gang med publisering allerede, men kroppen sa fra at jeg måtte ta det med ro litt – jeg ble syk.

Men snart er dagen her. Dagen hvor jeg skal publisere min video på facebook – Story of my life. Videoen er tatt opp på Tenerife, onsdag 9/11, og er naken og ærlig. Jeg måtte kutte ned historien min 20 minutter pga. begrenset scenetid, men i historien forteller jeg i store trekk det jeg har opplevd som smertefullt og vanskelig.

Jeg planlegger å gå live på facebook i forkant av at jeg legger ut historien min for å fortelle hvordan jeg har det akkurat der og da, og om hva som kommer.

Hvorfor skal jeg gjøre dette? Jeg har visst i mange år at jeg må dele historien min offentlig, og det er nå det er riktig å gjøre det. Dette er min ultimate måte å frigjøre meg selv på fra fortiden. For fortiden er nettopp det – fortid. Nå kommer en helt annen dimensjon av livet og jeg gir plass til det som kommer.

Er jeg redd for å bli dømt? Er jeg redd for å få stygge kommentarer? Er jeg redd for at folk skal se ned på meg? Er jeg redd for at folk skal synes at det jeg gjør er latterlig og dumt? Det høres nesten for godt ut til å være sant, men svaret er nei.

Jeg er meg, fullt og helt. Hverken mindre eller mere. Og jeg gjør dette i kjærlighet til meg selv, men også i kjærlighet til andre. Fordi det er en sannhet for meg som ordtaket sier: Be the change you wanna see in the world – Og jeg vil se mer åpenhet og ærlighet. Å det gjør jeg ved å eksponere meg selv på det mest sårbare, for å vise verden at vi alle er bare mennesker som gjør så godt vi kan til enhver tid. Og jeg håper på å inspirere dem som fremdeles er i smerte – smerten varer ikke nødvendigvis for evig.

Veldig snart starter jeg med videoblogging. Jeg har allerede jobbet med mange forskjellig tema som jeg planlegger å publisere, men skal også snakke om hva som aktuelt i samfunnet rundt. Jeg gleder meg til å snakke om tema som: Kjærlighet, relasjoner, samlivsbrudd, avhengigheter, trosoppfatninger, angst, depresjon, coaching, skam, dømming, personlig utvikling og mye mer. KULT!

Gjennom min videoblogg skal jeg:

  • Vise vei
  • Lede endring
  • Gi masse kjærlighet
  • Skape perspektiver

Masse kjærlighet til deg som leste dette – Ragnhild.

dagen-for-dagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *