Etterreaksjonene

Hei. Jeg sitter her i Oslo og har akkurat sjekket inn på Raddisson Blue Hotel. Det er nå 2 dager siden jeg publiserte historien min på Facebook. Jeg hadde stort behov for å ta det med ro og ha tid til å møte alle tilbakemeldingene jeg fikk.

Og tilbakemeldingene.. de har vært over all forventning. Ikke en eneste person har skrevet eller sagt noe negativt til meg, men derimot har veldig mange skrevet kommentarer som rører meg dypt i hjertet. Blant annet får jeg høre mye: Så modig du er, så tøff du er, og at de har stor respekt for meg som tørr å dele det jeg har gjort. Jeg bøyer meg i ydmykhet over disse kommentarene, og har en ting å si til alle som skriver de beundrer mitt mot: Det er sånn at de egenskapene vi beundrer i andre, dem har vi i oss selv. En del av mitt mot kommer nettopp fra den innsikten, så jeg vil formidle til dere som skriver det til meg – dere har mot, og dere kan vekke dette i dere selv. Tillat deg selv å la det komme.

Hva er planen videre nå? Jeg skal fortsette å oppfordre til åpenhet og ærlighet, og jeg gleder meg til å publisere mange av videoene jeg har planlagt. I videoene kommer perspektiver på mellommenneskelige relasjoner. Hva bunner våre handlinger i, hvorfor gjør vi som vi gjør og hvordan kan vi styrke oss selv for å komme dit vi vil. Mye av hva jeg skal snakke om baseres på personlig utvikling, og jeg bruker min egen historie for å understreke og eksemplifisere innholdet.

Håper du vil følge med! Og nyt helgen.

Mange gode tanker til deg fra meg.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *