Nakkesmerter/nakkeproblemer

Hva sitter i nakken?

Hvis du har smerter i nakken kan dette stamme fra følgende: Du er rigid og prøver for hardt å kontrollere utfallet i alt rundt deg. Det kan være en spesifikk situasjon eller generelt. Du føler at hvis du ikke kontrollerer ting eller situasjoner i miljøet rundt deg så vil ting gå galt. Dette kan igjen stamme fra ett barndoms-sår du har, som handler om at du ble eksponert for konsepter og situasjoner i alt for tidlig alder. Dette resulterte i at det ble lagt en hel del press på deg til å forstå.

Du kan også være plaget med nakkesmerter om du føler deg sårbar og ute av å føle dybde med dine omgivelser. I tillegg kan nakkesmerter oppstå om du ikke får lov til å være med noen du ønsker å være sammen med.

Spør deg selv spørsmålet: Føler jeg at jeg må kontrollere «alt» rundt meg? Og kan jeg tillate meg å slippe kontrollen nå?

– Sett en intensjon om å slippe kontrollen. Forsøk tillate deg å stole på at ting kan ordne seg selv om du ikke har fullstendig kontroll over utfallet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *