Haters gonna hate?

28.05.2017 Tidlig søndag morgen fra mitt hjem på Rudshøgda.

Hei! Det er lenge siden jeg har skrevet ett privat innlegg på bloggen, det har gått mest på å dele min perspektiver på diverse områder. Jeg hadde planer om å dele ett nytt perspektiv i dag, men jeg vil heller dele litt tanker om motstand.

Nesten hver eneste morgen får jeg meldinger, snaps og hilsninger på facebook. Hilsninger fra kjente og ukjente mennesker som ønsker meg en nydelig dag, ønsker meg god morgen og som gir meg hyggelige ord. Jeg opplever å motta veldig mye kjærlighet fra ukjente mennesker, folk som kontakter meg, som er fascinert og inspirert av hva jeg deler. Det er utrolig hyggelig.

Men..

Alle kan ikke like alle, og jeg har i det siste også hørt om negativt småprat og motstand fra diverse hold. Dritt-slenging rett og slett. Jeg har også blitt oppringt av helt ukjente mennesker med en kvass tone som ba meg forklare hvordan jeg i alle dager kunne komme med de påstandene jeg gjorde. Jeg svarte hyggelig og spurte hvor god tid han hadde. Han var ikke interessert i å høre noe forklaring, han ville bare fortelle meg at han var opprørt. På slutten av samtalen så takket jeg han stort for at han ringte og fortalte meg hva han mente, det er faktisk mye bedre å si ting rett til folk enn å gå rundt å erge seg eller baksnakke.

Så til dere som ikke liker hva jeg deler, det er ingen som ber dere om å se på. Jeg ber dere heller ikke om å være enig, vær så uenig dere bare vil. Men ikke gå rundt å tro at dere kjenner meg bare fordi jeg går ut offentlig på video og snakker om ting. Når man ser ett bilde, en tekst eller video av noen andre på sosiale medier så er det akkurat hva du ser der og da vi dømmer utfra, hvem vi er privat er det svært få personer som faktisk vet noe om. Bak fasaden er jeg en ekstremt følsom og sårbar jente med sterke følelser og dype tanker. Jeg er ikke «unbreakable» selv om jeg har en selvtillit og ett selvbilde jeg bare kunne drømme om for noen år siden. På en annen side så tror jeg det er svært få som vet hvor mye jeg har måtte ofre for å komme meg dit jeg er i dag, jeg har måtte ofre ekstremt mye og tatt vanskelig valg, men det har gjort meg sterk.

Så lenge jeg vet at alle mine delinger kommer fra ett sted som bunner i kjærlighet så vil jeg fortsette å dele. Jeg vil hjelpe mennesker, vekke mennesker til en høyere bevissthet og noen ganger er det kanskje provokasjon som trengs. For hvorfor kommer negative reaksjoner? Jo noen ganger kommer dem fordi man fornekter sannhet. Jeg og du.. er kanskje ikke klar for å takle sannheter, derfor skaper vi avstand. Og jeg må si noen ganger så er det nettopp motstand som gir meg den ekstra piffen til å fortsette.. jeg synes det passer fint å avslutte med noen lyrics fra sangen til Eminem – The Way I am:

«But I’m glad ’cause they feed me the fuel
That I need for the fire to burn and it’s burnin’ and I have returned
And I am, whatever you say I am
If I wasn’t, then why would I say I am?»

Og som Tupac sa: The realest people, don`t have a lot of friends.

Sånn, nå skal jeg ta meg kopp med Nescafe pulverkaffe siden jeg ikke har kaffetrakteren min her. Gjøre litt yoga og skape dagen mitt fra hjertet før datteren min våkner. God søndag, og masse kjærlighet – uansett om du liker hva jeg deler eller ikke 😉

Birds are singing in nature

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *