Hvor tøff er du egentlig? -Perspektiv. Jeg utfordrer deg i denne videoen, så om du har dårlige nerver: Se den nå, for jeg avslutter med ekte hjertebasert healing.

 

Det slo meg en ting her om dagen: Jammen levde jeg mange år i min egen illusjon om at jeg var så tøff. Jeg var tøff fordi jeg hadde vært gjennom så mye vondt og overlevd. Og ja, det er sant, men på grunn av at jeg hadde et selvbilde som sa at jeg var så tøff så klarte jeg heller ikke å gråte. Hvorfor skulle jeg gråte? Jeg hadde jo tross alt hatt det mye verre før. Men sannheten var at jeg hadde ekstremt mye innelåst i meg enda, og nå vil jeg utfordre deg til å tenke over det samme.

Så når jeg spør spørsmålet, hvor tøff er du egentlig? For slik jeg ser det i dag finnes det INGEN som er tøffere enn de som TØR å kjenne på følelsene sine.

 

Se video:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *