Jeg coacher deg på problemet ditt -Perspektiv

Hei på deg!

Yes, vi har alle problemer. Hva vi anser som et problem eller ikke er selvfølglig individuelt, uansett hvor stort eller lite det er. Jeg liker å si at hvis DU anser det som et problem, da er det et problem.

Personlig står jeg akkurat nå ovenfor noe jeg anser som et problem, ihvertfall en utfordring som bunner i en dyp frykt som har ligget i meg siden barndommen. Jeg tok meg selv i å reflektere litt over hvor mye tankekapsitet og dermed energi jeg projekterer dit. Da tok jeg meg selv i nakken, også satte jeg meg ned og så videoen nedenfor en tur til etter jeg hadde spilt den inn. En liten kvalitetsikring kan du vel si, og jeg kan fortelle deg at jeg klarte sette problemet mitt litt i perspektiv, eller enda litt bedre: Gi mer slipp på det.

Faktisk så VET jeg at det ordner seg, jeg må bare minnes på det av og til slik som med videoen.

 

Det som gjør dette perspektivet på problemløsning sterkt, er essensen av tillitt til at det ordner seg. Ideen er å stole på at det ordner seg, kjenne på følelsen av at det allerede har ordnet seg (manifistere) og sette det i perspektiv og gi slipp. Se her:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *