Coaching

Coaching

Lurer du på om coaching kunne vært noe for deg?

Coaching handler i bunn og grunn om dette: Du vil komme deg fra ett sted til ett annet. Fra A til B. F.eks få mer selvtillit, stoppe uheldige vaner, stresse mindre, finne ut hva du egentlig vil, få bedre selvfølelse. Osv. Det finnes ingen begrensinger på hva man kan coaches på.

Dette er mine spesialområder og kan du kjenne deg igjen i ett eller flere av punktene så har vi antageligvis noe å snakke om:

  • Du har skjønt viktigheten av å være glad i seg selv, coaching er ypperlig for nettopp dette. Perspektiv på hvordan bli glad i seg selv, her.
  • Hvis ditt høyeste ønske er å «få fred i sjela» – da er jeg rett coach for deg. Angst og uro er noe jeg har dypstudert og virkelig erfart selv. Se gjerne min video om angst her & her.
  • Du opplever stress og uro. For dette (og angst) har jeg laget en indre barn øvelse – her.
  • Søvnproblemer/insomnia. Jeg slet med innsovning/søvn i mange år selv, og jeg vet hvor utrolig vondt og utrolig hemmende dette er for egen utvikling. Se gjerne min video og perspektiv på insomnia her.
  • Hvis du innerst inn VET at du kan få til mye mer enn det du akkurat nå i øyeblikket gjør, men har ett eller annet som du ikke klarer nøste deg ut av – jeg fremmer MOT og frigjøring, slik har jeg selv løsrevet meg fra mange ting som hemmet meg i å være den beste versjonen av meg selv. Jeg kan hjelpe deg å bli tøff nok til å ta neste steg. Hva skal til for at du i større grad kan drite mer i hva andre mener og bli mer fri? Dette elsker jeg å jobbe med. Jeg har mange videoer på dette. Hvordan slutte å bry seg for mye om hva andre mener 1 & 2. Hvordan få bedre selvtillit, her.
  • Du er sensitiv, du føler på deg hva andre føler og er i sterk kontakt med magefølelsen din. Du lurer på om det er «deg det er noe galt med», eller hvorfor du reagerer som du gjør i sosiale sammenhenger. Jeg har selv hatt sosial angst i mange år. Det har jeg ikke lenger, jeg vet godt hva dette handler om.
  • Smerter! Visste du at jeg har coachet bort mine egne ryggsmerter? Det er fordi smerter oppstår som signal fra kroppen din om endring, og opprettholdes av meningen vi selv tillegger smerten. Se mitt perspektiv på smerter her. Guidet meditasjon til kontakt med smertene dine, her.
  • Du har bare «den ENE tingen» som du ikke får fred med, som du ikke klarer å endre. Coaching kan hjelpe deg komme ut av gamle uheldige mønstre. Video om hvordan endre adferd her.
  • Har du et elsk-hat forhold til mat? Jeg har selv hatt spiseproblemer og gått i en ond sirkel ved å trøstespise, kjedespise, mat for alle følelsene. Coaching kan hjelpe deg å få ett mer sunt forhold til mat. Jeg har en video om slanking, overvekt og mat her. Video om «hvorfor er jeg tjukk»? her.

 

Klikk her for en uforpliktende kartleggingssamtale (15-20 min).

Coaching varighet: 50-80 min, pris avtales alltid på forhånd.

Se gjesteboken min for tilbakemeldinger om mine coachinger, eller les denne hyggelige her under.

Tilbakemelding fra en av mine klienter:

«Jeg følte jeg hadde mistet min indre kraft for mange år siden. Hadde utviklet me/cfs bla pga mye stress og opplevd motgang i livet. Jeg var sterkt traumatisert og fortsatt stresset av mitt forhold til min eks. Han hadde fått et tak/ en makt over meg som ikke ville slippe. Jeg jobbet innover med meg selv for å gi slipp på vanskelige emosjoner fra fortiden bla ved hjelp av emotional freedom technique(eft). Det dukket opp et gratiswebinar fra Leadership by heart (Lbh) å nettet som jeg deltok på av ren nysgjerrighet. Jeg hadde et spørsmål til de om det var greit å gå i dybden alene. En coach fra Lbh ringte, det var Ragnhild! Jeg kjente god kjemi og en ektehet hos henne. Vi bestemte oss for å ta noen coachingtimer for å se om vi kunne «rydde» litt sammen. Da jeg var redd for å bli retraumatisert i forhold til min ex lot jeg være å nevne dette.
Det jeg opplevde etter første coachingtime var helt fantastisk. Vi gikk ikke inn i «storryen», bare inn i følelsene og løste dem opp på en finurlig måte. Det føltes etterhvert helt trygt pga dette å gå inn i utfordringene med forholdet til min ex. Det ble forløsende for meg!
Ragnhild er en fantastisk coach. Hun fikk meg til å komme i kontakt med hjertet og kjærligheten. Hun fikk meg til å se utfordringer på nye måter. Ragnhild er bare helt rå!
Jeg er så takknemlig for at det var Ragnhild som kontaktet meg! Jeg er ikke frisk men jeg har fått mye av min kraft tilbake. Jeg har fått en mer kjærlig måte å se livet på. Jeg blir varm om hjertet og glad når jeg tenker det er takket være Ragnhild!»

Prøv henne og du vil aldri angre!

Klikk her for en uforpliktende og gratis kartleggingssamtale.
Se gjerne video under her for mer info, men skru opp lyden for den ble spilt inn veldig spontant uten mikrofon 🙂

[trx_section title=»Hva er coaching?» top=»huge» bottom=»large»][/trx_section]