Slik healer du vonde følelser, helt på egenhånd! -Perspektiv

Hei. Jeg håper du har hatt en fantatsisk fin påske 😀 😀 😀

 

I går var det fullmåne, faktisk “FULL BLUE MOON”. Amerikanske studier skal ha det til at antall drap rundt fullmåner tredobles. Andre studier viser at kjærestepar krangler mye mer rundt fullmåne. Jeg tror ikke det er slik at vi føler på alt vondt rundt hver fullmåne, men fullmåner påvirkes oss akkurat som den påvikrer jorden og vannet er jeg ikke et sekund i tvil om.

Jeg tror på at fullmåner kan trekke frem følelser i oss som vi har undertrykt i lang tid, det er sant for meg. For vi er flinke til å undertrykke, finne på andre ting enn å sitte kjenne på det som rykker litt, ikkesant?

Derfor vil jeg i dag dele min teknikk, og hva jeg mener er det aller aller viktigste vi kan gjøre for å heale våre egne vonde følelser. Se video:

Legg til kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Felt som må fylles ut er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.