Hvorfor er jeg tjukk? Og hvorfor kan noen tilsynelatende spise hva som helst uten å legge på seg? – Perspektiv

Hallo! Jeg er supergira på å publisere denne videoen, dette området ang. selvbilde, kroppsvekt, spising og ernæring ligger hjertet mitt veldig nært, jeg kan vel nesten si det er mitt hjertebarn. Jeg har nettopp begynt å studere igjen gjennom The Institute for the Psychology of eating, og jeg er mildt sagt veldig engasjert. Det jeg deler med deg i denne videoen er bare toppen av isfjellet, det er så mye mer.

Men har du som meg lurt på «hvorfor klarer jeg ikke slanke meg»? «Hvorfor kan noen spise hva de vil uten å legge på seg?» Jeg har ihvertfall det, og alle dere som har hatt ett problematisk forhold til mat og selvbilde kan sikkert kjenne seg igjen i disse tankene. Jeg sier ikke noe om dette i videoen: Men du er her som meg for å totalt omfavne din egen kropp og ditt eget selvbilde med alle «imperfeksjoner». Det vil si, vår oppgave er å gi HELT slipp på perfeksjonisme.

Ok, hør hva jeg mener er årsaken til at kroppen samler på fett og mer om dette her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *