Healing

Healing, hva er det?

Når du kommer til meg på healing så vil vi jobbe med energiene i kroppen din. Jeg vil anbefale deg å gå inn og lese om de forskjellige energibanene, og hvordan disse fungerer i link nedenfor.

Jeg vil spørre deg hva som er hovedårsaken til at du ønsker healing, slik at vi kan gå dypere inn på nettopp det. I noen tilfeller vil jeg bruke Thetahealingteknikker som fungerer litt annerledes. Dette er mer en interaktiv type healing hvor du ikke trenger og ligge på benken, men vi jobber sammen med å endre trosprgrammer som hemmer deg i ditt liv.

I etterkant av healingen vil jeg spørre deg om du ønsker litt coaching på aktuelle områder jeg identifiserte under healingtimen, som stagnerte eller blokkerte områder. Videre så kan du forvente at det vil flyte mye energi i livet ditt på flere områder i 48 timer etter healingen. Jeg vil sterkt anbefale deg og ta vare på deg selv, være snill med deg selv og gjøre det som føles bra i de neste to dagene. Noen kan oppleve at «gamle smerter» dukker opp igjen i 1-2 uker etter en healingtime, dette er bra! Dvs. at du har fått forløst noe du trenger for at smerten mer større sannsynlighet kan forsvinne for godt i etterkant.

Pris hvis du kommer fysisk: 700kr, varighet 60 min.

Pris fjernhealing 500 kr, 45 min, skriftlig rapport i etterkant

Avtal time her

 

Energibanene i kroppen vår: Chakraene. Chakra høres kanskje mystisk ut, men det er ikke mer komplisert enn at kroppen vår består av mange energibaner. Chakra betyr egentlig hjul, eller lyshjul og stammer fra sanskrit som er et hellig indisk språk. Vi sier at når disse energibanene er åpne så flyter livsenergien fritt, og når den flyter fritt så lever vi i harmoni, balanse og vi er frie fra begrensninger og sykdom. I healing så går jeg inn på disse chakraene hvor jeg energetisk kan skrape, rense, balansere og fyller på energi slik at du kan frigjøres fra eventuelle blokkeringer.

Chakraene deles som regel inn i 7 hovedchakra:

Hvis du klikker inn på de forskjellige så kan du finne ut hvilke sykdommer og lidelser som oppstår ved ubalanse i det aktuelle området, og hva som kan være årsaken til ubalansen, samt hvordan chakraet påvirker deg når det det er åpent og livsenergien flyter fritt. (Mest vanlige fysiske lidelser ved minus i chakraet er satt i parentes bak).

 

Rotchakra (Muskel- & skjelettsmerter)

Sakralchakra (Underlivsplager, bekken- og nyreplager)

Solarplexus (Mage & tarmplager)

Hjertechakra (Nedsatt immunforsvar)

Halschakra (Psykisk sykdom, søvnproblemer, øvre luftveisinfeksjoner)

Pannechakra (Hodepine, migrene, mareritt)

Kronechakra (Depresjon, fremmedfølelse, ubegrunnet frykt)

 

Copyright, Coachragnhild, 2017.