Helt ærlig, er dette sant for meg? Lær deg å leve i sannhet med deg selv -Perspektiv

Hei! Ukens video kommer nå! Og jeg har snart burdsdag, nærmere bestemt på mandag. Helt ærlig… burdsdag er mest stas for unga, men jeg gleder meg til 50 årslaget mitt, hehe 😉

Å være helt ærlig kan være noe av det vanskeligste som er, det er nettopp derfor at dem som tør å være ærlige med seg selv får det godt. Selv når ting er vondt, så kan du ha det godt i det vonde, fordi du er ærlig.

 

Når man ser på det holistiske perspektivet av ærlighet så kan jeg fortelle deg om uendelig mange mennesker som har blitt kvitt smerter i kroppen, fått ny jobb, funnet kjærligheten, fått seg nytt bosted, fått seg nye venner etc. etter at de lærte seg å leve i sannhet med seg selv. Dette her gjelder meg selv også, selvfølgelig.

Når sant skal sier, så er det best å være ærlig eller…?

Se her:

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.