Den store kjærligheten: Tvillingsjeler – Fasene- Perspektiv

Oh lala, riv meg i håret og dra meg ned i kjelleren og la meg få lov til å være der i ett år eller to… Det er følelsen som har gjennomsyret hele meg gjentatte ganger siste 1 1/2 år… Dette er det mest intense jeg noengang har vært gjennom, det finnes ikke ord for hva et tvillingsjelforhold gjør med deg: Det endevender alt i deg, alle gamle utdaterte trosprogrammer skal ses på, ryddes vekk. Du blir tvunget til å gå så dypt i deg selv for å rense ut alt som ikke tjener deg lenger. Det finnes ikke rom for EGO.

Med EGO mener jeg våre tillærte adferdsmønstre og beskyttelsesmekanismer som er fryktbasert og ikke tjener oss lenger som:

  • Kontroll (Det finnes svært lite vi faktisk kan kontrollere, og helt sikkert ikke andre mennesker!)
  • Fordømmelse (Vi er alle like, uansett alder, bakgrunn, rase, jobb etc) Jeg er ikke bedre enn noen andre, ingen andre er bedre enn meg. Alle mennesker gjør så godt dem kan utfra sitt utgangspunkt, til enhver tid, alltid.
  • Følelsen av å være mindre verdt -Vi skal omfavne alle sider av oss selv
  • Tilgivelse… Vi tilgir oss selv og andre.
  • Skam, sinne, ensomhet osv. Alle følelser skal kjennes på og omfavnes

Hvordan kan et forhold forløse alt dette? Svaret er enkelt… Størst av alt er kjærligheten, vi mennensker drives av kjærlighet, på alle plan. Og vi har all kjærligheten vi søker etter i oss selv, helt uavhengig av andre. Det tar bare den tiden det tar før vi klarer å finne det…

Helt ærlig.. siden jeg visste hvem min livspartner var i over 2 år uten at vedkommende var i livet mitt så trodde jeg aldri i verden at jeg kunne leve ett godt liv, at jeg kunne klare være hel i meg selv uten han… jeg tok feil, jeg fant alt i meg selv før det kunne komme tilbake til meg. Alt er energi, jeg kunne rett og slett ikke motta det før jeg hadde funnet det selv.

Hva hadde du gjort om noen du elsker kun har avvist deg, gang på gang på gang? Alle damer med respekt for seg selv svarer vel: Da hadde gått videre… men det har du ikke lov til. Du hverken skal eller kan undertrykke disse følelsene. Du skal jage, du skal lengte, du skal elske… helt ubetinget. Du skal elske selv om den andre tilsynelatende ikke klarer å elske deg tilbake…

Men, what`s gonna be with you, is gonna be with you.. og jeg tvilte aldri på at det skulle bli oss. Jeg måtte bare grine en sånn 4-500 ganger først…

 

Se video:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *