Hvorfor er det så vanskelig å slippe hat mot dem som har sviktet meg/gjort meg vondt? – Perspektiv

Hei!

Som overskriften tilsier – ja hvorfor kan det være så vanskelig å slippe hat mot dem som har sviktet oss og gjort oss vondt? Jeg fikk en hyggelig forespørsel om jeg kunne lage et perspektiv på dette, og jeg takker ydmykt for tilliten og derfor kommer denne som en ekstra video denne uken.

 

Det første jeg tenker på er da, at vi trenger ikke sitte for lenge med og årsaksforklare hvorfor det er vanskelig, men vi fokuserer heller på løsning, slik jeg ser det.. hvordan komme seg videre og bli fri. For det er det vi egentlig ønsker, ikkesant?

Se her:

 

 

2 Comments

  • Kathe Posted 11/04/2018 20:42

    Meget godt forklart, Ragnhild❤️

    • Ragnhild Sæter Posted 12/04/2018 07:34

      Takk for kommentaren din Kathe 😀 <3

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.