Teknikker for å tiltrekke deg det du ønsker deg i livet ditt – Loven om tiltrekning – Perspektiv

 

Hva ønsker du deg? … Sitt med det litt nå før du ser videoen. Hva ønsker jeg meg?

Det var på tide at jeg deler hvordan jeg selv har fått -nesten alt- jeg ønsker meg siste året. Dette er bare overflaten, jeg lover og snakke mye mye mer om dette i fremtiden, fordi det er visse elementer jeg ikke har valgt å gå inn på pga. omfang. Blant annet hvordan rydde unna begrensninger og motstand som kan blokkere for ønsket ditt, visualisering, bruke emosjoner i skapelse osv. Men som sagt, mer om det senere.

Enjoy video:

2 Comments

  • Tove Posted 04/09/2017 18:36

    Hei. Jeg ønsker å tiltrekke meg ekte og varig kjærlighet. Tips til riktig fokus?

    • Ragnhild Sæter Posted 04/09/2017 22:10

      Tove! Alltid: Lev i sannhet med deg selv. Gjør det som føles bra for deg. Gjør det som gjør deg glad og ta sikte på å være den beste utgaven av deg selv. Slik tiltrekker du deg den personen som kan utfylle deg. Ps. Kommer med video på dette veldig snart, så følg med 😃

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.