Hva som er den egentlige grunnen bak mitt tilsynelatende endeløse mot.

Jeg har hatt lyst til å skrive litt om hva som har skjedd med meg som har gjort det mulig for meg å si opp jobbene min uten å ha en ny jobb å gå til. Mye begynte med at jeg tok smertene mine på alvor. Mange i min krets har uttrykt bekymring -hvordan skal jeg klare meg økonomisk, hva med datteren din? Hva er det som har skjedd som gir meg motet til å eksponere meg radikalt i offentligheten, og det som gjør alt mulig. Jeg vil dele det – fordi det er mulig for deg også.

I Buddhismen kaller man det Nirvana, i kristendommen kaller man det oppvåkningen. Noen få mennesker har faktisk levd i denne tilstanden hele sitt liv, men det gjelder IKKE i mitt tilfelle. Det begynte i sommer…

Jeg var forelsket og hadde derfor masse kjærlighet i livet mitt, samtidig hadde jeg akkurat flyttet opp til huset til faren min i skogen på Rudshøgda. I en periode nå hadde jeg studert mye personlig utvikling og praktisk psykologi, og til dels filosofi. Plutselig begynte jeg å våkne hver eneste time på natta, sov i bruddstykker hver natt, og da jeg våknet kunne jeg få oppleve å få innsikter. Innsikter som jeg kan beskrive som beskjeder om hva jeg skal gjøre fra «intet». Jeg koblet sammen alt jeg visste og alt jeg hadde lært på en helt annen måte, og jeg så sammenhenger der jeg tidligere trodde alt var tilfeldig. Jeg begynte å -vite- hva jeg skulle gjøre til enhver tid fordi det kom til meg på en annen måte. Jeg begynte da å innse steg for steg hva jeg måtte rydde opp i livet mitt for å komme meg dit jeg ville. Jeg gråt av glede etter jeg hadde sett en video på Youtube av Tony Robbins (Anbefales!) fordi jeg innså min «life purpose».

Jeg fikk nye interesser som å begynne med yoga, gå mer tur og bare se på naturen, gå mer barbeint i naturen (kontakt med jorda) og miste interessen for gamle adferdsmønstre og venner. Jeg kunne gå i skogen i flere timer og «ALT KOM TIL MEG», er dyp innsikt om hva livet faktisk handler om. Jeg visste at nå var min tid kommet, og jeg visste at jeg hadde noen skjeletter i skapet som det var på tide å begrave.

Og når jeg begynte å rydde unna en ting etter den andre som fremdeles var destruktivt for meg selv, så ble innsiktene dypere og dypere. En utrolig viktig del for meg var å gi opp en trosoppfatning som satt ekstremt dypt, nemlig: Jeg må prestere for å være bra nok. Jeg gikk fremdeles på diett fordi jeg ville stille i fitness til våren, men dagene etter jeg ga opp dietten og trening 6 dager per uke var utrolige. Enda mer falt på plass.

Jeg ble mer og mer i balanse og motet og selvtilliten ble bare sterkere og sterkere. Siden jeg studerer coaching så fikk jeg raskt forløst og transformert alt som blokkerte meg i å leve det livet jeg faktisk ønsker. Jeg sier ikke at det ikke har vært krevende, for en del av prosessen er å blottlegge det dypeste i meg selv, og jeg kan fortelle at retreaten jeg hadde på Tenerfie i November var ekstremt krevende for meg, fordi jeg virkelig måtte gå ut av komforsonen ift. dette med presentasjonsangsten min.

Nå lever jeg ett liv med:

 • dyp indre ro
 • tillit til at alt ordner seg slik det skal, alltid
 • skapelse fra hjertet hver eneste dag – jeg bevisst former mitt eget liv
 • selvtilliten til å mestre alt av utfordringer som kommer, konflikter, vonde, ubehagelige følelser, ingenting skremmer meg
 •  i balanse ift. kosthold og trening, jeg vet hva kroppen min trenger til enhver tid (Detter stort for meg som har
 • en høyere mening, en purpose
 • en visjon og en livsglede som er helt fantatsisk
 • kjærlighet til alle mennesker, også de som tilsynelatende gjør dårlige handlinger
 • strekt utviklet intuisjon – jeg ser ting (og mennesker), ofte kan jeg se ting som skal skje i mitt eget liv, fremsynthet

Det eneste som fremdeles plager meg litt er ryggsmerter som også er årsaken til at jeg sa opp sykepleiejobben min. Men jeg vet jo at disse smertene forsvinner snart, jeg har funnet roten til at smertene oppsto, og jeg kjemper ikke mot dem lenger.

Punktene over unner jeg ALLE…ALLE! Så min jobb fremover nå, blir å dele alle de tingene som førte til at jeg våknet opp, i håp om at det kan hjelpe deg i våkne opp også. For det er helt fantastisk, helt fantastisk <3

Denne følelsen kjenner jeg ofte på som jeg la ut på min mystory på snapchat i høst:

 

 

 

 

Comments 4

 1. Jeg digger deg, jeg digger deg, jeg digg digg digger deg… Det er så hææærlig å lese, at tårene renner her. <3

  1. Ååå Christel – du er ett evig lys av kjærlighet ❤️ jeg digger DEG! Og blir veldig rørt av at du skriver tårene renner 😍😍

 2. Fantastisk, Ragnhild… Takk for at du deler.. Jeg kunne skrevet en tilsvarende historie.. En annen historie, men med utrolig mange likhetstrekk.. Du er knalltøff og til stor inspirasjon for meg.

  1. Tusen takk Ingrid 🙏🏻❤️😍 Du må gjerne dele din historie med meg over skype eller sende en melding på messenger hvis du vil. Eller på e-post 🙂 Så herlig at jeg inspirerer deg, du inspirerte meg med refleksjonene dine også 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *