Intervju med min narkomane søster Mari.

Kjære Mari. Jeg snakket med deg i dag og du spurte om jeg hadde delt videoen enda. Videoen hvor jeg intervjuet deg like før jul. Nei, det har jeg ventet litt med sier jeg. Du sa du ønsket at den skulle deles i desember, men nå var rette tiden. Jeg vil minne deg på igjen: Du har ingenting å skamme deg over, ikke jeg heller, og ingen andre. Takk for at du er så utrolig modig!!

 

Søsteren min bruker dop. Hun er narkoman, rusmisbruker, kall det hva du vil. Men hun er også en annen ting. Hun er ett menneske… ett mennesker med følelser og behov, som trenger å bli sett, hørt og forstått for den hun er. 

I åpenhet og ærlighet – Ragnhild og Mari.

Bildet er lånt fra: http://forskning.no/alkohol-og-narkotika-medisin-kjemi/2013/12/vil-behandle-narkomane-med-smart-implantat

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *