Flyskrekk

Hvis du har flyskrekk så kan dette stamme helt tilbake fra fødsel. Under fødselen kunne du ha vært for lenge i fødselskanalen, at fødselen tok lang tid og/eller at du eller mor nesten døde under fødselen. Videre så kan du ha blitt mistet i gulvet som liten eller falt ned fra en høyde i barndommen hvor du ikke klarte å ta deg for og forhindre ulykken.

Vi husker svært lite fra de første leveårene, men traume sitter der uansett. For å forløse dette kan du visualisere deg at du er liten og at du enten sitter helt fast uten å røre på deg, eller hvis du tror du har falt; Se for deg at du faller. Vær med den følelsen du får og se at du blir fri og kan bevege deg fritt, eller at noen tar deg i mot og at du ikke skader deg likevel under fallet. Slik kan vi re-programmere minnet, og skrekken kan slippe. Dette er forøvrig et tema som veldig mange kan løse på en coachingtime. God flytur 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *