Traumer – Hvorfor traumeterapi er så effektivt

Human head and brain. Different kind of waveforms produced by brain activity shown on background. Digital illustration.

Jeg snakker mye om dette: Kroppen din er en direkte refleksjon av alt du har vært i gjennom i løpet av livet. Alt vi opplever setter seg i kroppen – den responderer. Det er mange som kan ha god nytte av å sitte å snakke med psykolog eller andre samtaleterapeuter, men hvis du har lurt på hvorfor det er så mange som ikke blir bedre av det – her har du svaret! I videoen kan du se en intro av meg og ett klipp fra en Workshop jeg deltok på med Kenneth Falch Bakken. Kenneth er mentalterapaut med psykotrauma og familiesystematisk tilnærming. Hvis du er interessert i å komme i kontakt med han, kan han nås på tlf: 91708301. Hvis du har noen spørsmål, send meg gjerne en mail, så kan jeg videresende.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *