Jeg var så heldig å få møte og trene sammen med styrkecoach for jenter: Silje Mariela

I går var jeg i Oslo hvor jeg traff styrkecoach for jenter Silje Mariela. Hun skriver på sin hjemmeside om seg selv: «Hei, og velkommen til SiljeMariela.com! 🙂 Hvis du er som de fleste jentene som følger denne bloggen, så er du en jente som elsker å trene, og vare på deg selv. Du ønsker å vokse og utvikle deg, og gjør ditt beste for å få livet, trening og hverdagskabalen til å «gå opp». Noen dager er det «I CAN DO IT!!»-mentaliteten som råder for deg, og neste dag er det «Hva POKKER har jeg sagt ja til!»-mentaliteten som råder. Halleluja for at vi er flere sier jeg!!:)»

Hennes mentalitet resonnerer veldig med hva jeg står for: Jobb alltid for å bli en bedre versjon av deg selv, men ta med deg at livet vil by på utfordringer og det er ingen som kan være i flyt hver dag. Som meg er hun veldig opptatt av hvilket press som ligger på unge jenter nå om dagen, hva gjør alt dette med selvbilde og selvtilliten? At man hele tiden skal strebe så etter perfeksjon? Hvor er balansen? Jeg kunne skrevet om dette i timesvis, men jeg vil heller dele treningsøkten hun tok meg på, som inspirerte meg til å kjøre med tabata fremover 😀

Tabata: 20 sek arbeidsfase, 10 sek hvile i 4 min:

Oppvarming med fokus på å øke fleksibilitet, dynamisk tøying + påkobling av muskulatur.

1) Glutebrigde + Goblet squat (Vi byttet mellom, så ble ikke mye hvile 😉
2) Skulderpress + sidehev med manualer
3) Splitjumps + hiptrust
4) Triceps + biceps curls med manualer

Enkelt, men veldig effektivt og jeg kan rapporterte om litt stølhet i dag. Hele økten er over på 16 min ekskludert pause.

Silje Mariela gav meg også litt teknikktrening på markløft og jeg sitter igjen med inntrykket om at hun er ekstremt dyktig. Rett og slett ei herlig jente, en god lytter, ei som har masse å by på. Jeg er så takknemlig!

Hvis du er opptatt av dette med helhetlig fokus på trening, kosthold og helse så følg hennes blogg, hun har etter min mening utrolig fine perspektiver.

Akkurat ferdig med treningsøkten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *