Hypotensjon/Lavt blodtrykk

Hva kan lavt blodtrykk komme av? Man tenker kanskje ikke over at noe sånt som lavt blodtrykk kommer av noe annet, men metafysikken har svar også her. Kan du med lavt blodtrykk kjenne deg igjen i noe av følgende:

Du har gjentatte ganger latt deg bli svakelig-gjort av livet og harde interaksjoner med familien din. Dette kan igjen stamme fra at du aldri hadde nok støtte og ros til å kjenne på motivasjon til å bygge opp selvtilliten. Du kan ha en tendens til å tvile på dine egne evner til å nå mål, noe som gjør at du kan ha en tendens til å avslutte prosjekter halvveis gjort.

Du kan i tillegg føle at uansett hvor hardt du prøver så kommer du ikke til å bli suksessfull. Du kan føle deg nummet av livet og dine drømmer. Hvorfor skal du gå for de helt store målene når veien dit ser så vanskelig ut?

Veldig ofte så er dette «nedarvet» fra mor, som ofte kan ha følt det på samme måte.

Hva kan du gjøre? Bestemme deg for at nok er nok, ta fullstendig kontroll over dit eget liv å si til deg selv: Jeg trenger ikke la fortiden bestemme min fremtid. Jeg har alt jeg trenger i meg selv for å nå mine mål og drømmer, for det har du. Og vit at det er verre å prøve og feile, enn å angre på at man ikke prøvde overhodet. Vær modig, gjør noe du egentlig ikke tør. Lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *