Uperfekt, sårbar og ærlig. Hva kan du få ut av å tørre og være sårbar og ærlig? Om sårbarhet som styrke – Perspektiv

You were born to be Real, Not to be Perfect – Inspirational message written on vintage grunge background with Old Torn Posters. Motivational concept image

Hvorfor skal du «face your fears»? Hva har det gjort for meg?

Jeg fant «tilfeldigvis» igjen en video i gamle arkiver på PC`n min. Den er fra November 2016 rett før jeg skal gå på scenen og brette ut foran mange mennesker om mitt tidligere liv med mobbing, depresjon, abort, sorg, rusmisbruk, angst og angstanfall. Jeg var utrolig sliten og følte meg «som en dass» som vi sier, men spilte inn en video som passer seg fint å publisere nå etter helgas PR-stunt med strikkhopping! I tillegg hadde jeg veldig prestasjonsangst. Men jeg gjorde det, og hva har det gjort for meg å tørre og være sårbar? Og tørre å være uperfekt? Og ærlig? Og dermed: Hva kan det gjøre for deg?

Jeg nevner Brenè Brown i videoen, og hennes talk fra Ted.com kan du se her, jeg anbefaler sterkt å se denne!

Min video finner du her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *