Hvordan slutte å bry seg i overkant mye om hva andre folk mener om deg? Del 1. – Perspektiv

Freedom

Jeg selv var faktisk ikke bevisst på hvor mye jeg egentlig brydde meg om hva andre folk mente om meg. Jeg var nemlig ekspert på området, fordi jeg underbevisst trodde at det var nyttig for meg. Noe sannhet er det i det, men hva når du bryr deg så mye at det går ut over livskvaliteten din og stresser deg? Jeg har studert i dypet på hvorfor vi oppfører og reagerer med å bry oss så mye om hva andre mener, og i videoen under så får du innsiktene. Jeg forteller om hva som gjorde at mye løsnet for meg, og igjen handler det om dette: Nemlig å tørre og gjøre noe du egentlig ikke tør. Ut av komfortsonen, der er den største ekspansjonen.

Freedom

Dette er del 1, jeg planlegger å lage en video til som er mindre teori/forståelse og mer step-by-step guide til hvordan bry seg mindre om hva andre mener om deg. Hvorfor er dette så viktig? Det er mye viktigere enn du kanskje først tror, fordi når du begynner å bry deg mindre om hva andre mener om deg, så begynner du å gjøre det som er mer sant for deg. Istedenfor å bruke tiden din på å «please» andre. Og når du gjør det som er mer sant for deg så finner du din vei og du vil trives bedre. Du kan kanskje få deg ny jobb, ny utdannelse, nye venner, ny kjæreste, ny livsgnist, bedre økonomi.. ja det kan forløse veldig mye siden du nå tenker mer på deg selv og på det som er sant for deg.

Se video her:

Comments 2

  1. Dette var super bra poeng. Dette er noe vi kan leve etter, har vært en «people pleaser» nesten hele livet. Det og være noe er viktig. Lev opp til dine drømmer er enda viktigere. Skulle ønske flere tok mer hensyn til sitt eget perspektiv.

    1. Ja, det er mitt ønske også, derfor jeg deler det jeg gjør her. Ønsker virkelig for andre at dem setter seg selv først og finner sin sannhet og vei. Så mange skjulte ressurser i mennesker dem ikke får vist verden 😉 Men alt til sin tid, og den som ser videoer om selvutvikling, dem tar seg jo selv på alvor og vil komme dit 🙂 Takk for hyggelig kommentar Hilde 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *