Om å prestere med sterk angst -Privat video! Hvilke mindset fikk meg gjennom stormen?

 

Jeg publiserer denne private videoen fordi jeg tror at den kan inspirere deg til å heller ikke gi opp. For det var ett av flere mindset som tok meg gjennom all angsten.

I min never-ending ryddejobb, etter mange år med flytting hit og dit fant jeg igjen blant annet gamle skolesaker og gamle bilder. Det fikk meg til å stoppe opp å tenke over hvor jeg var da, hva jeg tenkte, hva jeg gjorde og hvor utrolig lite medfølende jeg var med meg selv. Jeg presset meg ikke bare på skolen for å få gode karakterer, men også kroppen min. Prøvde dietter, nye treningsprogrammer. I tillegg hadde jeg sterk angst, ikke bare litt. Noen dager var så ille at når jeg satt på skolen i forelesningene eller i gruppemøter så svettet jeg i hendene, pulsen slo hardt i brystet, nakken låste seg og jeg klarte ikke bevege på hodet. Jeg bad til Gud om at ingen måtte snakke til meg for jeg var så redd for at noen skulle se at jeg hadde så angst.

 

Jeg kom meg i gjennom…. Og hvilke mindset var det som tok meg gjennom stormen? Se video:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *