Står du ovenfor ett veivalg? Hør 3 Leadership By Heart coacher snakke om endring. – Perspektiv

 

Hvilken vei skal jeg velge?

 

Mange ganger i livet så står vi ovenfor veivalg. Hvor skal jeg gå? Hva skal jeg gjøre? Vi satt på ett vanlig møte da jeg fikk ideen om å bringe flere inn i «perspektivsnakket». I opptaket ser du Stein og Robert som er mine kolleger, som forteller kort om hvor dem selv er og om hva som er viktig når man skal tenke på hvor man skal. Hele diskusjonen er mest jobb og karriere-relatert, men kan selvfølgelig speiles over på andre områder i livet.

Vi snakker blant annet om hvordan ta valg, «bare gjøre det», ta ansvar for seg selv, møte egne behov, om å velge seg selv, tillit og selvfølgelig  om å følge hjertet, og følge gleden.

Se video:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *