Føler du deg annerledes? Ikke «som de andre»? Perspektiv til deg som er ung og føler deg utenfor.

Jeg hørte på radioen for en liten stund siden at det var en drastisk økning i bruk av antidepressiva blant ungdom i ungdomsskolealder, dette kjente jeg rystet meg skikkelig. Mitt hjerte er hos ungdommene som sliter, akkurat slik som jeg slet mye selv i ungdomstiden. Dere er så misforstått og undervurdert, ikke minst av dere selv – selv om det selvfølgelig kommer fra et sted. Barndom, oppvekstvilkår og nærmiljø – alle er med på å forme og modellere.

Sitat fra diverse ungdomsforum jeg har lest:

«Jeg føler ikke at jeg lever mitt eget liv»

«Jeg tør ikke gå på skolen om han er der, han ler av meg i gangen hver gang jeg går forbi»

«Jeg smiler til alle vennene mine, men inni meg så gråter jeg hver eneste dag»

«Jeg har aldri passet inn, kommer nok aldri til å være som de andre»

 

Jeg har en viktig beskjed til deg som er ung og føler deg utenfor, du som sliter sosialt – til deg som føler deg misforstått.

Se video:

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *