Hvordan kvitte seg med nikotinavhengighet? -Perspektiv

Hei! Og godt nyttår kjære deg. Måtte det nye året tvinge deg ut av begrensende tanker, dårlig jobb, smertefull kropp, og pushe deg inn i å leve i tråd med hjertet, og det som er sant for deg! (Den var ny som nyttårsønsking, right? 😀 )

 

Jeg sluttet å snuse for 7 dager siden, det var noe jeg visste jeg skulle slutte med for over 7-8 måneder siden, men alt til sin tid ikkesant? Jeg har laget en 5 stegs formula til å slutte å snuse/røyke i ny video, men jeg snakker faktisk ingenting om motivasjon. Jeg tror nemlig ikke på at vi kan lure oss selv til å bli motivert hvis vi ikke egentlig er det.

Men de 5 stegene jeg mener er viktig er som følger:

Steg 1) Gi opp all fordømmelse ovenfor røyken eller snusen. Den er hverken bra eller dårlig i seg selv eller for deg.

Steg 2) Vær helt ærlig med deg selv, tror du på at du klarer det? Kanskje tiden ikke er nå? Men hvis den er det – Sett en dato

Steg 3) Endre selvbildet ditt til å være en ikkerøyker/ikkesnuser

Steg 4) Bestemme deg for å klare det og adapter følgende mindset: Jeg tåler og stå i hva enn slags følelser som kommer opp/jeg takler hva enn slags reaksjon kroppen min måtte komme med. Og skriv gjerne et avskjedsbrev til snusen/røyken.

Steg 5) Vær forberedt på at du kan sprekke, men vær bestemt på at det ikke betyr at du har begynt på igjen. Ingen krise, bare fortsett videre uten snus/røyk.

 

Se video:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *