Hvordan klare å akseptere deg selv? – Perspektiv

Hånda opp alle som levd i forakt til seg selv! Jeg joiner med hånda høyt svevende frem og tilbake. Og jeg vil poengtere det, fordi jeg snakker selvfølgelig utfra egen erfaring i denne videoen. Jeg levde i lang tid uten aksept til meg selv, fordi jeg trodde:

  • At jeg ikke var bra nok
  • Alle andre var bedre enn meg
  • Det var noe galt med meg
  • Jeg var ikke pen nok
  • Jeg var ikke tynn nok
  • Jeg var ikke ordentlig nok
  • Jeg følte meg utenfor, rar, skamfull
  • Jeg var ikke «normal»

Noen som kjenner seg igjen?

HELDIGVIS! Så er alle disse negative følelsene og tankene om en selv midlertidig, tro meg – Du vil komme dit at du forstår at dette bare er begrensninger i deg selv. For sannheten er en helt annen, nemlig at vi er helt perfekt i oss selv i all vår uperfekthet.

Jeg ser veldig klart nå at vi må ikke la oss begrense oss selv av fortiden. Hva vi tror vi har gjort galt. Du har ikke gjort noe galt. Alle mennesker inkludert meg og deg gjør så godt vi kan til enhver tid utfra vårt utgangspunkt. Se video:

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *