Et bilde på kjøleskapet kan være alt du trenger akkurat nå, hør hvorfor! – Perspektiv

 

I natt lå jeg i senga nesten 1 1/2 time våken etter jeg la meg, fordi jeg lå å tenkte på alt jeg har opplevd i helgen. Jeg har nemlig vært på seminar og er PUMPED up med inspirasjon, handlingskraft og motivasjon. Og nettopp det må jeg selvfølgelig dele med deg!

Jeg synes at du skal henge opp ett bilde på kjøleskapet ditt i dag. Heng opp ett bilde av hva du ønsker deg. Enten det er en ny kjæreste, en baby!, et hus, en bil, et bilde av fred og ro, et bilde som symboliserer stillhet.. hva enn du tror vil gjøre livet ditt godt. Dette og masse tips i den nyeste videoen min på kun 5-6 minutter her:

Comments 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *