Slutt å sitt på gjerdet! -Motivasjonsvideo for å tørre og ta steget – Perspektiv

 

Hei.

Jeg visste ikke at det var en -E- til i «gjerdet?» 😉 Det er deilig å være i komforsonen, men det å gå i det samme gamle uten ekspansjon er faktisk hva jeg ville kalle en sakte, men sikkert død. For etter en stund med det komfortable, så blir vi lei, vi vil noe mer… men så var det å faktisk ta steget da. Er det deg?

Har du tenkt at du skal gjøre det slutt med kjæresten din, har du tenkt at du skal søke ny jobb eller søke på en ny utdannelse? Eller har du tenkt på lenge at du ønsker å flytte? Uansett hva det er så kan det hende du trenger ett spark bak, og det er nettopp det som er formålet mitt med denne videoen, å få deg til å ta steget.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *