Hva om du ikke trenger å prestere i det heletatt? -Perspektiv på samfunnsprogrammeringer

 

Hei! I dag vil jeg sette lys på prestasjonsmaset som jeg kaller det. Vi lever i ett prestasjonssamfunn og noen tenker kanskje at det er rart at jeg som er utdannet, stadig kurser meg og har store ambisjoner snakker om det å -ikke prestere-. Men det kan jeg lett gjøre fordi jeg har nemlig vært der en gang at jeg trengte å høre nettopp de ordene som jeg selv sier i denne videoen.

Fordi jeg presterte, og jeg sto på fordi jeg trodde jeg måtte gjøre det, fordi andre forventet det av meg. Still deg selv spørsmålet: Gjør jeg dette for at andre skal synes at jeg er bra nok, at andre skal synes jeg er flink eller gjør jeg dette fordi jeg virkelig har lyst selv?

 

Må du ta deg en utdannelse?

Må du jobbe?

Må du gjøre noe for andre? …..

 

Se video:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *