Hvorfor ruser folk seg? Del 1 (Ja vi skal dypere i del 2) – Perspektiv

Jeg har EN intensjon med denne videoen, og det er at flere skal droppe fordømmelsen mot mennesker som ruser seg på narkotika. Jeg mener at ingen har rett til å sitte på en høy hest og fordømme ned noen og oppføre seg som «forståsegpåere», for rus, vel det går utrolig mye dypere en hva du kanskje vet. Og ja jeg vet hva jeg snakker om. Jeg har ruset meg selv, jeg har en søster som er narkoman. Jeg har levd tett på alkoholmisbruk og pillemisbruk, og takk for at jeg har opplevd alt dette. For det tvang meg dypere, tvang meg til å studere mer, til å forstå mer. Nå er det ikke vanskelig for meg å se hva rus handler om, fordi all rus slik jeg ser det bunner i det samme.

 

Og…. Jeg tror du ruser deg også… gjør du det?

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *