Sannheten om manifestasjon – Teori og innsikter

Hei på deg! Sannheten om manifestasjon – Hvem er jeg til å uttrykke meg om det? Vel enhver heks (eller engel)? med respekt for seg selv har drevet med litt magi, med manifestasjon.

Hvis du aldri har drevet med det eller hørt om det før, så er det kort forklart energetiske teknikker du bruker for å bringe det du ønsker deg til det fysiske. Det handler om evne til visualisering, evnen til å skape de følelsene du vil ha og leve i takknemlighet. Takknemlighet er en av de viktigste komponentene, for takknemlighet har en veldig høy energetisk vibrasjon – som igjen vil bringe deg mer av hva du ønsker deg. Så da gjelder det å leve det livet som gjør at du føler deg takknemlig for det du har.

Det handler også om hvor du er i din reise, for det er ikke sikkert at det som hjalp deg til å begynne med vil hjelpe deg på slutten.

Denne videoen er i liten grad guidet manifestering, men mer teori, tips og innsikter. Hvis du vil ha mer tips om direkte manifistering vil jeg anbefale deg å søke på Youtube: How to manifest …XXX (det du vil ha). Når det er sagt..

 

Trenger du drive med manifestering? – NEI!

Kan det være slik at det du manifesterer deg egentlig bare en intuisjonen din som sier at dette skal dukke opp i livet mitt? – Ja jeg tror det.

 

Når det er sagt, jeg har fått 5 av 7 «store ønsker» oppfylt med manifestasjon. Lev i sannhet og det kommer fortere til deg, jeg er helt sikker på at jeg skal motta de 2 siste også 😉 <3

Se video:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *