Hvordan takle å leve med kjærlighetssorg? -Perspektiv

Hei kjære deg. Visste du at det er bevist at mennekser har dødd av kjærlighetssorg? Ja, dødd, gått bort, begravet… som en dirkete konsekvens av å ha mistet den man er aller mest glad i. Vi spøker ikke med kjærlighetssorg, uansett om den du er glad i lever ennå, eller man har mistet noen til den andre siden.

Det er ikke lett å skulle gi et perspektiv på dette hvor du sitter igjen med: «Hurra, dette hjalp med virkelig», for det er ikke bare å knipse i fingrene så er det over. Når det er sagt så finnes det likevel ting som kan hjelpe.

Det er en ting jeg ikke nevner i videoen, men som jeg vil oppfordre deg til å gjøre: GRIN! Å gråte er så viktig for vi samler opp ekstremt mye anspenthet og «tense-energy» som jeg sier i kroppen vår. Få det ut, det er godt.

Her er videoen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *