Corona virus – Hva nå? – Perspektiver

Hei du!

Jeg slenger meg på bølgen med å dele mine tanker i forbindelse med situasjonen vi står i nå. Hvordan går det med deg?

Bilde fra pixabay

 

Slik jeg ser det så er dette en ypperlig mulighet til å reflektere over livet ditt. Og ikke bare reflektere over ditt eget liv, men også andres.

 

Visste du at hver eneste dag så dør det mange mange tusen mennesker av andre forskjellige sykdommer, av overvekt og av sult? Så da spør jeg deg: Hvor mye av din energi bruker du på å tenke over det i hverdagen din?

Og nå som vi står ansikt til ansikt med en sykdom som ikke bare rammer «alle andre», men som også kan ramme deg og meg: Da kjenner vi at vi må reagere, og med isolasjonen som mange blir satt i… hva slags tanker gjør du deg om det? Du har nå en ypperlig mulighet til å renske opp I DEG SELV!

Og videre, visste du at det er ikke bare kosthold og kosttilskudd med vitamin C som kan styrke immunforsvaret ditt gjennom denne tiden?

Dette er noen av tingene jeg kommer inn på i videoen.

 

02.08.22: Videoen er slettet fra youtube, beklager dette. Aldri glem å prioritere deg selv!

 

https://youtu.be/og3IWtKFIMk

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *