En vei ut av smerte – Perspektiv

Lisensiert fra adobe

Jeg har laget denne videoen til deg som har muskel- og skjellettsmerter og virkelig ønsker og tror på at du kan bli smertefri. Det kan ikke skje for alle, vi er alle forskjellige, men tar du deg selv og smertene dine på alvor så kan det skje. Er du klar for å møte smerten din på en litt annen måte?

Jeg sitter nå og kan si at jeg er smertefri etter 4 år med ganske intensive smerter. Og jeg ønsker virkelig for flere å komme seg hit.

I videoen får du høre mer om hvordan det mentale og holdninger til smerte er essensielt for hvordan vi opplever smerte. Og jeg legger vekt på at vi må snu perspektivet fra at smerten er fienden, til at smerten kommer som en respons på noe annet og vil fortelle oss noe.

Til å komme i kontakt med kroppen din har jeg laget en guidet nærværsøvelse. Akkurat på denne måten satt jeg selv for å forløse det som jeg trengte for at smertene skulle slippe taket. Håper du finner videoene nyttig.

Masse kjærlighet <3 Ragnhild. Se video på perspektiv HER

Guidet nærværsøvelse HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *