God sommer!

Nå tar jeg «sommerferie». Det blir derfor pause fra blogging, studier og diverse andre prosjekter for å fokusere på datteren min og oppstart av egen bedrift fra August. Jeg skriver sommerferie i anførselstegn fordi det blir bare en liten campingtur med datteren min denne sommeren, jeg har altfor mye som skal på plass før jeg føler jeg kan reise å slappe av selv.

Det har uansett vært endel festligheter og fornøyelser på tidligsommer`n så jeg er klar for fokusere på mitt lille-store prosjekt her.

Denne hang jeg opp på skapet mitt her om dagen, fordi man kommer aldri unna hardt arbeid om man skal oppnå noe:

Jeg har tatt noen flere bilder av hvordan det er her på Rudshøgda, her bor jeg:

Sånn ca midt i skogen 🙂

Her er huset mitt

Utsikten fra utgangsdøra

Midt ute på tunet står en ekstern hytte/bod, her skal jeg innrede lokale og ta i mot dem som kommer privat for coaching:

Lokale

Jeg har en liten innrømmelse å komme med. Noen ganger kan jeg ta meg selv i å synes at det hele er litt overveldende. Det å være alenemamma, med eget stort hus med masse vedlikehold og starte opp for seg selv. Men den som ikke satser, vinner aldri ikke sant? Jeg har heldigvis god hjelp av min snille far og noen få gode venner <3 Noen flere prosjekter som må på plass i løpet av sommeren, veien opp hit må ordnes. Den er alt annet en bilvennelig:

På 2. etg skal jeg ha kontor siden jeg studerer mye og jeg jobber mye med møter, coaching, kurs og diverse på PC. Men, slik ser det ut her nå:

Vi elsker å rydde alle sammen, var det sånn 😉 ??

Jeg vil videre takke alle som kommer med så utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på hva jeg driver med, tusen takk! Det alltid deilig å få gode tilbakemeldinger, det varmer hjertet mitt <3 Så tusen takk 😀 Med det vil jeg ønske alle en riktig god sommer! Vær snille med hverandre, ta vare på familien, kjente og kjære. Alt vi egentlig har er bare øyeblikket. [caption id="attachment_1256" align="alignnone" width="2320"] Masse kjærlighet, Ragnhild <3 <3 <3[/caption]

Comments 2

  1. Så fint:) verdens beste coach, ønsker deg så masse lykke til! Er så heldig som fikk jobbe med deg under coachingen 🙂 god sommer:) og til dere der ute så kan jeg anbefale Deg til alle:)

    1. Wow, verden beste coach!! Hehe, det var store ord!! Men jeg bader meg i glansen av den påstanden!! 😀 Tusen takk Hilde. Veldig glad for samarbeidet vårt jeg også, det var veldig fint 🙂 God sommer! Tusen takk for anbefalingen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *