Føl deg bedre nå! Gi slipp på angst, uro og stress med denne interaktive øvelsen.

Girl In a dressing-gown with closed eyes praying, gentle young angel wishing peace and harmony for everyone. Watercolor art drawing, aquarelle painting. Child surrounded by flowers, inside a flower wreath

 

Dette er ikke en informativ video, men en interaktiv øvelse. Hvis du skal gjøre denne sammen med meg nå så sørg for at du er alene og klar for å gjøre den for deg selv. Vi kommer i kontakt med noe av det mest sårbare i oss selv, men møter det med kjærlighet.

Veldig mye av det som setter seg i kroppen som angst, stress og uro i voksen alder kommer av at vi ikke i tilstrekkelig grad føler oss validert. Med denne øvelsen, som er en indre barn øvelse, så guider jeg deg gjennom en seanse som tar sikte på nettopp det: Å validere våre egne følelser, møte alt med kjærlighet, aksept og forståelse.

For noen kan denne øvelsen være veldig kraftfull, for andre kan det være litt rart i begynnelsen. Hvor enn du er, og hva enn du opplever så er det helt greit.

 

Se her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *