Hvordan kan jeg ta bedre valg for meg selv? – Perspektiv

 

 

Det er ingen tvil om at veldig mange av våre valg styres av underbevisstheten, vi går på «autopilot»

Det spekuleres i om det kan være opp mot 99 % av våre valg styres av underbevisstheten, det er derfor helt essensielt å gjøre handlinger og tiltak som innvirker på nettopp: Underbevisstheten, slik at de dårlige valgene kan erstattes av gode valg herfra.

I videoen er det to essensielle ting jeg tar opp, nemlig:

  • Du må ha en sterk nok grunn for å endre deg, «a strong enough why». La oss si at en person du er glad i ligger å sover i 2. etg på huset ditt når du kommer hjem, og du ser at det brenner i 1. etg. Selvfølgelig løper du inn å redder vedkommende ut, da har du er sterkt nok hvorfor. Hør jeg coacher deg på ditt «hvorfor» i videoen.
  • Å høyne dine standarder på andre områder i livet, gjøre bedre valg på andre områder enn «hovedproblemet», kan hjelpe deg å ta tak i utfordringen i mye lettere grad.

Se her:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *