Hvordan få indre ro og fred? -Perspektiv

Etter å levd store deler av livet mitt med angst, sterk sosial angst, panikkangst og generell angst så har mitt høyeste ønske i alle disse årene vært dette: Nemlig å kjenne på en indre ro og en indre fred. JEG HAR KLART DET! Wow, det er stort for meg.

 

Men hvordan kan du også komme deg til indre ro og fred? Det er lettere sagt enn gjort, I know… Men jeg har gått fra å la meg stresse av «alt som er», til å heller leve med tanken: Hva enn som skjer meg så går det bra. Enhver utfordring som kommer takler jeg, uansett hvilke mennesker jeg omgåes, og om jeg skulle sove lite eller har mye å gjøre, det går bra, alltid. Hvordan kan jeg tenke sånn? Jo fordi jeg har indre fred og ro – Noe som handler om tillit.

 

 

Hør hva jeg mener om hvordan du kan komme deg til denne indre freden:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *