Hypersensitivitet: Jeg blir så sliten av store folkemengder! -Perspektiv

Hei! Er det deg? Blir du veldig fort sliten av å være med andre mennesker? Kanskje også når du bare er med noen få? Og hvordan føler du deg etter en dag hvor du har vært i store folkemengder? Jeg har hatt min fair-share av å være totalt utslitt etter slike events.

For noen holder det med 1-2 timer på skolen, andre blir kjempeslitne etter å ha vært litt med familien. Vi er høy-sensitive, jeg kaller det hypersensitivitet. Det er egentlig en gave i forkledning.

 

Men det utrolig lett å tro at «det er noe galt med meg». Eller irritere seg over seg selv fordi «jeg burde tåle mer». Jeg har selvfølgelig irritert meg grønn over og spekulert vel og lenge over «hvorfor er jeg sånn»? Det er ingenting galt med oss! Se video:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *