Hvordan bli kvitt kroniske ryggsmerter -Perspektiv

Hei KJÆRE DEG! Jeg skriver: Hvordan bli kvitt kroniske ryggsmerter. Jeg vet likevel at ikke alle dere som leser dette vil totalt bli kvitt deres ryggsmerter, noen av dere er rett og slett ikke klare for å gå veien. For det er en prosess, sånn som med alt annet. Jeg kan kun fortelle hva som har hjulpet meg.

Men jeg er ikke ett sekund i tvil om at den veien jeg har gått har hjulpet meg, og veldig, veldig mange andre.Jeg våknet opp for to dager siden og tenkte tanken:

Herregud så godt det er å være i kroppen min!

 

Og det mener jeg fra hele meg. For jeg har hatt disse smertene:

  • Bekkenløsning
  • Korsryggsmerter
  • Hoftesmerter
  • Smerter i øvre del av rygg
  • Nakkesmerter
  • Strålende smerter nedover hele venstre bein

Smertene har påvirket livskvaliteten på uante områder…. f.eks. Jeg prøvde drikke minst mulig vann en periode i svangerskapet for å slippe å gå på do, fordi det var for vondt. Hvis du har hatt disse smertene selv så vet du hvordan det er.

Smertene har jeg fordømt, HATET, gjort ALT jeg kunne for å bli kvitt/jage vekk… helt til jeg våknet opp til innsikten om at: HALLO KROPPEN DIN VIL FORTELLE DEG NOE! Kroppen din sier fra om noe, våkn opp!

Når du ser videoen så vil du forstå prosessen, for det er en prosess.. men jeg deler dette med deg fordi jeg ønsker at du skal også skal våkne opp og føle deg vel i kroppen din, smertefri og FRI! Ok…. Stol på meg når jeg sier dette: Det er verdt å gå veien, det ER verdt det. Se her:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *