Skal jeg ta abort eller ikke? -Perspektiv

Hei kjære deg! <3

Det er ikke bare jeg selv som har måtte stå ovenfor dette valget, det er mange mange jenter i alle aldre.

Ett barn har du med deg hele livet, valget vil påvirke hele livet ditt. Det er overhodet ikke rart at man kan synes det er vanskelig. Derfor vil jeg dele min historie som i stor grad farger av mine meninger i denne saken.

 

Likevel så har jeg noen år på beina siden det skjedde meg, og verden har forandret seg drastisk siden den gang. Jeg ser også gjentatte ganger at vi mennesker lar oss i veldig stor grad stoppe av frykt og forventninger fra familie eller samfunn, og når jeg skriver det så får du vel en idè om hvor jeg står i saken.

 

Se video:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *