Hjelp! Jeg er i et destruktivt kjærlighetsforhold! Empat møter narsissist, hvordan komme seg ut av dette? – Perspektiv

Hei og god søndag 😀

Noen møter «the love of their life» når dem er 14-18 år og holder sammen hele livet. Let`s face it, det er ikke standarden. De fleste av oss må gjennom kanskje ikke bare ett, men flere forhold som ikke varer. Noen av disse forholdene er her for å ta oss gjennom en ekstrem healingperiode, en bratt læringskurve hvor vi rett og slett blir satt på skikkelig på prøve.

Jeg vil poengtere at det finnes forskjellige grader av narsissisme, og at disse menneskene med… la oss kalle de interessante karaktertrekk også har lært seg denne adferden et sted og dette er rett og slett en overlevelses-mekanisme hos dem, de gjør også så godt de kan.

Når det er sagt er det ingen som helst grunn i verden for at vi skal bli værende i destruktive forhold, de røde flaggene har kanskje vaiet i vinden i lang tid. Det er på tide å sette ned foten, være tøff og pakke kofferten.

Husk at hvis du er i dette forholdet nå, du er overhodet ikke alene. Det er ingenting galt med deg, du blir bare satt på prøve for at du skal få det helt awsome senere. Du vet du fortjener bedre, og får å få det…. da må du legge deg gamle bak deg. NÅ.

Se video:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *