Viktig beskjed til ungdom (og andre) som har følt eller føler seg utenfor -Perspektiv

Hei! Jeg har en beskjed til outsiderne, «the misfits», til alle som har kjent på følelsen av å være annerledes. Til deg som har eller har hatt tanker som «jeg er ikke slik som dem», «jeg føler meg så annerledes». Til deg som prøver hardt å passe inn, selv om du kanskje har veldig få venner. Du kan ha opplevd eller opplever mobbing, utestenging, baksnakking. Dritt rett og slett.

 

Kanskje du i tillegg gruer deg til å gå på skolen hver eneste dag. Hele dagen din baserer seg kanskje på at den ene vennen/venninna din er der, hvis ikke har du ingen å være med hele dagen. Det er ikke noe kult å alltid være den som blir satt utenfor når det skal jobbes 2 og 2. Det er ikke kult å stå alene i friminuttene, det er ikke noe å kult å ha det slik, rett og slett.

I know…

Se videoen under her, og la deg selv ta mot en viktig beskjed.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *